Diari Més

Temperatures

Alerta taronja a Tarragona

Està previst que la temperatura arribi entre els 38 i els 42 graus

La platja Llevant de Salou el passat dijous

Alerta taronja a TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona es troba en alerta taronja per altes temperatures. Aquest cap de setmana està previst que els termòmetres marquin entre 38 i 42 graus. En aquest mateix nivell es troben 17 províncies més de l’Estat, entre elles les tres restants de Catalunya.

Només quatre províncies superaran els 42 graus. És el cas de Còrdova, Huelva, Sevilla i Badajoz que es troben en alerta vermella per risc extrem de temperatures altes. En aquests indrets els termòmetres poden marcar fins a 45 graus.

Per sota de l’alerta taronja es troben 16 províncies d’entre les quals hi ha Cadis, les illes Balears, les Canàries, Màlaga, Albacete o València entre d’altres. En aquestes zones la temperatura rondarà entre els 34 i els 38 graus.

Risc d’incendis

A la vegada, la calor també amenaça en incendis a la península i a les Balears on pràcticament tot està en alerta vermella. Només les Canàries se salven lleugerament, en nivell taronja. Davant aquesta situació Protecció Civil recomana extremar les precaucions en les activitats al camp.

tracking