Diari Més

Municipal

Els primers panells d'informació a les parades de bus de l'EMT ja estan en funcionament

Es preveu la instal·lació de quinze aparells més un cop es comprovi que funcionen correctament

Les pantalles informen sobre el temps que triga a arribar l'autobús a la parada, sobre les incidències i els avisos relacionats amb el servei.

Els primers panells d'informació a les parades de bus de l'EMT ja estan en funcionamentAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinc primers panells digitals per informar dels horaris de pas dels autobusos per les parades de l’EMT ja estan instal·lats i en funcionament. S’han ubicat a les marquesines de Pau Casals, Hospital Joan XXIII, Països Catalans i Parc Central/Av. Roma i informen sobre el temps que triga a arribar l'autobús a la parada, sobre les incidències i els avisos relacionats amb el servei. Pel seu format, poden informar simultàniament de tres línies diferents en cada pantalla. Es preveu que se n’instal·lin quinze més un cop es comprovi que funcionen de forma correcta.

L'empresa encarregada d’instal·lar-los és Clear Channel, d'acord a les contraprestacions i les millores aportades en el marc de la concessió que va obtenir en el concurs públic per a l'explotació publicitària de les marquesines. A banda de la instal·lació d'aquests 20 panells informatius, l'empresa també instal·larà dotze marquesines noves -dues cada any de concessió-, fa la neteja i el manteniment de les marquesines i ha instal·lat il·luminació en deu marquesines que fins ara no en tenien.

tracking