Diari Més

Successos

Agents de paisà detenen tres homes per robar tres iPhones d'una botiga de la Rambla Nova

Els arrestats s’haurien desplaçat des de Madrid i Regne Unit a Tarragona per perpetrar el furt

El valor dels tres dispositius sumava uns 3.000 euros.

Agents de paisà detenen tres homes per robar tres iPhones d'una botiga de la Rambla NovaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana van detenir, ahir dijous 2 d’agost, tres homes com a presumptes autors d’un delicte de furt. Els joves, un de 20 anys i els altres de 22, nacionalitat romanesa i amb domicilis a Madrid i Regne Unit, van ser arrestat després d’emportar-se tres iPhones d’una botiga de la Rambla Nova de Tarragona.

Els fets es van produir ahir al migdia, vora les 13.00h, quan uns agents de paisà van escoltar com un home perseguia a tres joves sortint d’una botiga de la Rambla Nova recriminant-los el robatori d’uns mòbils. Els dos agents van sortir corrents darrera els lladres i van interceptar-los en un carrer proper a la botiga, concretament, al carrer Assalt. En aquell moment va aparèixer una patrulla de la Guàrdia Urbana que va ajudar els mossos a identificar els tres joves.

Els Mossos d’Esquadra van detenir els tres joves per la sostracció dels tres telèfons mòbils d’alta gamma, valorats en més de 3.000 euros. Els mossos, un cop fetes les comprovacions, van retornar els telèfons al seu propietari.

De les gestions posteriors a comissaria es va despendre que els detinguts, amb residència a Madrid i Regne Unit, s’haurien desplaçat des del seu lloc d’origen fins a la ciutat de Tarragona per perpetrar el furt.

Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial al Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking