Diari Més

Successos

Un cotxe s'encasta a una façana i recorre diversos metres per sobre la vorera a la Vall de l'Arrabassada

És el segon accident en una setmana al mateix carrer, on els veïns denuncien les altes velocitats

Estat en què va quedar el cotxe, un cop frenat pel fanal.

Un cotxe s'encasta a una façana i recorre diversos metres per sobre la vorera a la Vall de l'ArrabassadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou succés al carrer Llorenç de Villalonga de la Vall de l’Arrabassada, després que, la darrera setmana, una dona de 72 anys resultés ferida molt greu en ser atropellada per un vehicle. Aquest dimarts, als volts de dos quarts de set de la tarda, un cotxe va envair per complet la vorera dels nombres parells, recorrent diversos metres en ziga-zaga, sense que s’haguessin de lamentar ferits. La conductora, que tenia el vehicle estacionat al davant del número 14, va arrencar el cotxe, però en comptes de dirigir-lo cap a l’esquerra, per incorporar-se al carril de circulació, va acabar pujant a la vorera. «Es va equivocar de marxa i en comptes d’anar endarrere per maniobrar, va posar la primera i va pujar el voral», apunta un dels usuaris del gimnàs de davant dels llocs dels fets, que va viure, juntament amb altres companys d’entrenament, la situació.

«En aquest carrer es pot aparcar a les dues bandes, encara sort que estava estacionada a l’altre costat, perquè si no se’ns hauria emportat a tots», explica el noi. A més, just a l’alçada on va acabar el recorregut el vehicle, però a l’altra vorera, hi ha una terrassa d’un establiment de restauració. «No anava de pressa perquè acabava d’arrencar, però el cotxe anava molt revolucionat», recorda el testimoni. Un cop damunt la vorera, el vehicle va topar contra la façana de la bugaderia que hi ha instal·lada als baixos de l’edifici, deixant la cantonada on hi ha la porta d’accés al local feta a miques.

La conductora, que després del cop va recórrer alguns metres més, va intentar controlar el vehicle, però va acabar encastant-se contra un fanal, el que va frenar definitivament el cotxe. La caiguda de l’element d’il·luminació va provocar danys al vehicle més proper. En total, segons testimonis presencials, es van veure afectats tres cotxes, a més, el monovolum de la dona gran va acabar amb el morro totalment abonyegat.

La conductora, que no va patir ferides «va estar tota l’estona demanant disculpes pel que havia passat», indica el testimoni.

Tot i que el succés d’aquest darrer dimarts no té relació amb la velocitat, diversos veïns expliquen a aquest diari que Llorenç de Villalonga és un carrer on s’acostuma a circular a una elevada velocitat. A això cal sumar-hi que alguns vehicles estacionen de forma incorrecta a les cruïlles, a tocar dels passos de vianants, el que resta molta visibilitat als conductors. «Et pot sortir un nen corrents i pot ser que no el vegis», comenta un veí. «És un barri on hi ha molta gent amb nens petits i crec que s’hauria de fer alguna cosa per obligar a què no corrin tant», explica una resident del número 12.

La Guàrdia Urbana per la seva banda, indica que ja s’està treballant «com a part del conjunt d’actuacions i serveis preventius i de control de la disciplina viària de la ciutat».

La façana on va impactar i les roderes que va deixar

Un cotxe s'encasta a una façana i recorre diversos metres per sobre la vorera a la Vall de l'ArrabassadaCedida

tracking