Diari Més

Veïnal

Representants de la Part Alta es reuneixen amb regidors municipals del PP

Els veïns han demanat millores de mobilitat i seguretat a la zona

Els regidors del Partit Popular amb el representant veïnal, Jordi Ferré.

Representants de la Part Alta es reuneixen amb regidors municipals del PPBalbino Lucas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José LuisMartín, primer Tinent d'Alcalde i actualment alcalde en funcions de l'Ajuntament de Tarragona, juntament amb els seus companys de partit al plenari, Jou Acero, regidor de Domini Públic i Imma Rodríguez, regidora deTursme, s'han reunit aquest dijous al matí amb representants de l'Associació de Veïns Catedral, de la Part Alta.

La reunió s'ha fet a peu de carrer i JordiFerré, representant veïnal els ha acompanyat en un recorregut per la zona on han pogut veure les deficiències plantejades pels veïns.

Una d'elles ha estat la necessitat de posar bandes de desacceleració a la Baixada del Roser «perquè no es respecten els senyals de trànsit», segons els veïns. Una altra reclamació és la instal·lació d'un piló a la plaça Pallol, «amb el mateix horari que hi ha al carrer Merceria per evitar que els vehicles no residents entrin dins el barri antic».

Una altra de les peticions que els veïns han fet als regidors populars és la col·locació de punts de llum a la plaça dels Natzarens per millorar la seguretat ciutadana a la zona.

tracking