Diari Més

Serveis

Impulsen una plataforma per reclamar millores en la sanitat pública a Tarragona

Entre les peticions demanaran una comissió d’investigació per esclarir perquè s’han derivat usuaris a Barcelona per fer-se tomografies

Membres de les entitats que han participat en la constitució de la Plataforma per una sanitat pública de qualitat a Tarragona.

Impulsen una plataforma per reclamar millores en la sanitat pública a TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses entitats de Tarragona han constituït aquest dijous la Plataforma per una sanitat pública de qualitat amb l’objectiu de lluitar per millorar l’àmbit sanitari de la regió. S’hi ha sumat 50 entitats, més el centenar que ja formen part de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona i, també, han rebut el suport de tots els sindicats i partits polítics, excepte la CUP.

Entre les reivindicacions demanaran una comissió d’investigació al Parlament de Catalunya per esbrinar quants pacients s’han derivat a Barcelona per fer-se la prova de tomografies (PET) quan aquest aparell es trobava a l’hospital Universitari Sant Joan de Reus. A més, també reclamen la reobertura «immediata» del servei de radioteràpia a l’antic hospital reusenc aturat aquest estiu i exigeixen obtenir garanties per a la construcció del nou hospital Joan XXIII.

«Volem que el nostre hospital sigui de referència, no volem el desmantellament», ha asseverat el president de la CET, Ángel Juárez. «No és el nostre problema que hi hagi dèficit a l'hospital de Reus, no entrarem en les històries polítiques», ha reblat.

tracking