Diari Més

Rodatge

El pont llevadís del Port de Tarragona escenari del nou espot de l'iPhone X

Ha estat dirigit per John Moore, director del remake 'I.T.', i protagonitzat per Til Schweiger, conegut pel seu paper a 'Inglourious Bastards' de Tarantino

Imatge dels dos personatges al pont llevadís del Port de Tarragona.

El pont llevadís del Port de Tarragona escenari del nou espot de l'iPhone XFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'abril passat el Port de Tarragona va ser escenari de la nova campanya publicitària de l'iPhone X a Rússia. L'espot va ser dirigit pel director John Moore, al capdavant del film de terror estrenat l'any 2016 'I.T.', remake sobre la famosa novel·la de l'escriptor nord-americàStephenKing. El protagonista de l'anunci és l'actor TilSchweiger, conegut pel seu paper a lapel·lícula'InglouriousBastards' dirigida perQuentinTarantino, i comparteix pantalla amb l'actor rusDmitryNagiev.

Es tracta d'un espot d'acció, on es veuen explosions i escenes amb cotxes i motos circulant a grans velocitats, un homenatgeals clàssicspolicíacsdels anys 90. La localització tarragonina escollida va ser el pont llevadís que hi ha al Port de Tarragona, del qual els personatges interpretats perSchweigeriNagievhan de saltar abans que exploti, el salt és perfecte i els personatges aterren a una llanxa preparada per ells.

tracking