Diari Més

Política

El CDR Tarragona empapera les seus de la CUP, ERC i PDeCAT

Ho han fet en protesta pel que consideren una manca de política decidida en favor de la República catalana

Imatge de la seu de la CUP a Tarragona totalment empaperada.

El CDR Tarragona empapera les seus de la CUP, ERC i PDeCATTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CDR Tarragona ha empaperat les seus de laCUP, ERC i PDeCAT a Tarragona, una acció que vol mostrar la disconformitat del col·lectiu en relació al queconsideren una manca de política decidida en favor de la República catalana.

Els CDR recorden en un comunicat que l’1 d’octubre es va «decidir que es vol ser república». «Per exercir el dret a l’autodeterminació, el poble pateix una persecució per part de l’Estat espanyol. S’ha evidenciat la falta de separació de poders i l’ús de la repressió per imposar-se, com un estat antidemocràtic i autoritari». Afirmen que el poble «ha deixat clar que no té por» i per això exigeixen al Govern «que acati el mandat de l’1-O on es va referendar la creació de la república catalana». «No volem autonomisme, exigim la república que vàrem votar», afegeixen al comunicat els CDR.

Si no se segueixen les seves recomanacions, diuen al comunicat, els CDR «exigeixen la dimissió del Govern per incompliment del seu compromís i que deixi pas a un Govern desobedient amb el qual puguem veritablement desplegar la república catalana». «Desobeïu o dimitiu», conclouen.

tracking