Diari Més

Municipal

Comencen a desmantellar quatre quioscos en desús a Tarragona

L'Ajuntament dedica 12.000 euros a l'eliminació de les estructures, dues d'elles, a la Rambla Nova

El quiosc de Cronista Sessé ha començat a desmantellar-se aquest dijous.

Comencen a desmantellar quatre quioscos en desús a TarragonaAnna Fusté

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha començat a desmantellar quatre quioscos que estaven en desús i en mal estat a diferents punts de la ciutat. El primer que han començat a desmuntar és el de la plaça de CronistaSessé.

La resta de quioscos que també es desmantellaran són els ubicats a Marqués de Montoliu i als números 105 i 115 de la Rambla Nova. El cost de les obres per eliminar els quioscos és de 12.000 euros, segons que explicava el conseller de Domini Públic, Josep Acero.

Acero explicavatambé que, «la primera fase consisteix a treure la xapa i elements metàl·lics. A la segona s'actuarà sobre el terra, arreglant el paviment si fos necessari».

A Tarragona hi ha actualment 8 quioscos operatius, del total de 17 que hi harepartitsper la ciutat —i que quedaran en 13 amb la demolició dels quatre previstos. L'Ajuntament de Tarragona té previst obrir un període de licitació passat l'estiu perquè es puguin presentar propostes per gestionar els cinc que queden sense activitat.

A finals de 2014 es van treure a concurs set quioscos que estaven en desús, però d’aquests set només es van adjudicar tres. I d'aquests tres tan sols un continua obert.

tracking