Diari Més

Policial

Els Mossos detenen l'autor del tret que va ferir un altre home al carrer Mallorca de Tarragona

Un deute econòmic relacionat amb la venda de drogues seria el mòbil de l'agressió

Material intervingut durant el registre al domicili del detingut.

Els Mossos detenen l'autor del tret que va ferir un altre home al carrer Mallorca de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 59 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona com a presumpte autor del tret que va ferir un altre home el passat 15 de juliol a la zona pròxima a la plaça de Toros de Tarragona. Al detingut se l'acusa d'un delictede lesions i un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Els fets que van engegar la investigació dels Mossos es van produir la matinada del diumenge 15 de juliol, quan el detingut hauria disparat amb una arma de foc un altre home al carrer Mallorca de Tarragona i el va ferir al maluc.

Els agents van poder recuperar la beina del projectil disparat que havia quedat allotjada en un vehicle estacionat a la via pública.

La investigació va permetre confirmar que la víctima coneixia a l’autor del tret amb qui tenia un deute econòmic que, segons els indicis de la investigació, estaria relacionat amb la venda de drogues.

El detingut és un veí de Tarragona, amb quatre antecedents per Mossos d’Esquadra i 14 per altres forces i cossos de seguretat de l’Estat. Un cop identificat, els investigadors van poder localitzar-lo a Tarragona aquest dilluns i van detenir-lo. Els mossos van fer una entrada al seu domicili i van poder recuperar munició d’una arma de foc curta de 9mm entre d’altres objectes d’interès per a la investigació. A més, al seu domicili es va intervenir 22,5 grams de cocaïna, haixix, substància de tall i dues balances de precisió.

El detingut ha passat aquest dimecres a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking