Diari Més

Una laringitis aguda obliga Joan Manuel Serrat a suspendre el concert de Tarragona

Un comunicat a la pàgina oficial del cantant remet a un informe mèdic i un escrit de disculpa del mateix Serrat

Imatge d'un dels darrers concerts de Joan Manuel Serrat.

Una laringitis aguda obliga Joan Manuel Serrat a suspendre el concert de Tarragonajmserrat.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gira 'MediterráneoDaCapo' de Joan Manuel Serrat no farà escala de moment a Tarragona. El cantant ha suspès els pròxims sis concerts de la gira i això implica també la cancel·lació del que estava previst pel dia 4 d'agost, dissabte, a Tarragona.

En un comunicat a la pàgina web oficial de l'autor barceloní (jmserrat.com) s'explica que el doctor Pedro Clarós, otorinolaringòleg i Metge Consultor del Gran Teatre del Liceu, ha realitzat «un diagnòstic de disfonia per laringitis aguda i l'hi ha prescrit un repòs vocal professional estricte de dues setmanes».

La mateixa web assenyala que els pròxims dies s'obrirà el termini de retorn de l'import de les entrades adquirides. També s'indica que la previsió és que Serrat reprengui la gira el pròxim 8 de setembre a Palma de Mallorca, continuant amb el calendari de concerts previstos. No s'indica res de la possibilitat de recuperar les datesperdudesa les ciutats on no podrà actuaraquest agost.

Finalment el comunicat acaba amb un missatge del mateix cantant:

“Queridos amigos, Afortunadamente no se trata de una grave lesión aunque lo suficiente para impedirme desarrollar mi trabajo con normalidad sin el debido reposo. Lamento las molestias que pueda ocasionar al público, a los profesionales implicados, a los empresarios y naturalmente a mí también, que me pierdo seis conciertos que aguardaba con mucha ilusión. Un cariñoso saludo, Hasta pronto, JMS.”

tracking