Diari Més

Animals

Mobilització per trobar una gata adoptada a Tarragona i perduda entre Saragossa i Logronyo

Tarraco Gats demana la col·laboració per trobar a la Lira, que es va perdre en una estació de servei l'AP-68 a l'alçada del municipi de Sobradiel (Aragó)

Imatge de la Lira, la gateta perduda a l'AP-68 entre Saragossa i Logronyo.

Mobilització per trobar una gata adoptada a Tarragona i perduda entre Saragossa i LogronyoTarraco Gats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entitat de protecció animalTarracoGats demana la col·laboració a través de les xarxes socials per tal de localitzar una gateta, amb el nom Lira, que es va perdre el passat cap de setmana en una estació de servei del municipi deSobradiel, aAP-68 entre Saragossa iLogroño.

La gateta va ser rescatada a laPlaçadel Pallol de Tarragona quan tenia dos mesos després d'haver estat abandonada. Va ser adoptada al mes de febrer junt amb un altre gat que continua amb la família. La família adoptant, la qual viatjava cap a laCoruñaamb els dos gats, va aturar-se a descansar en una àreade servei i va aprofitar per treure'ls amb unarnès per tal que poguessin sortirdel transportí després dediverseshores. La gateta es va escapar de l'arnès reforçat que duia.

La família, que està intentant localitzar la gata des del primer moment, ja ha donat l'avís a la Guàrdia Civil i Personal de l'Autopista que estan col·laborant en la seva localització.Malgratl'extensió de la zona on es pot trobar, la família i les entitats locals estan intentant rescatar-la a través de gàbies i rastres de menjar.

Eva Núñez, presidenta de l'entitat, ha volgut agrair lacol·laboracióde l'associacióAnimañicasRescate que «ha mobilitzata molta gent i ha involucrat altres associacions per tal de trobar-la, posant cartells, i avisant a la gent de la zona que alimenta gats per zones pròximes».L'entitat demana que es comparteixi a través de les xarxes la seva imatge i donat que creuen que «el miracle de trobar-la» pot venir de qualsevol via. La gateta porta xip identificatiu.

tracking