Diari Més

Societat

El Consolat del Marroc celebra l'Accés al Tron del Rei Mohammed VI

La recepció que tradicionalment ofereix el cònsol a Tarragona s'ha fet a l’hotel Gran Palace

El cònsol del Marroc a Tarragona va oferir la seva tradicional recepció.

El Consolat del Marroc celebra l'Accés al Tron del Rei Mohammed VIOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Autoritats del territori i representants de tots els àmbits de la societat tarragonina han assistit a la tradicional recepció que ofereix cada any el Consolat del Marroc a Tarragona amb motiu de l’aniversari de l’accés al tron del rei Mohammed IV.

Enguany, el Consolat del Marroc, que també ho és de Lleida i de l’Aragó, celebrava el 19è aniversari de l’accés al tron del seu monarca i ho feia a l’hotel Gran Palace de La Pineda.

Com ja ve sent habitual en aquesta trobada que se celebra cada any, durant la recepció es van servir plats, postres i begudes típiques del país i els assistents han aprofitat per acostar ambdues cultures, la catalana i la marroquina, amb el consol del Marroc, Abdelaziz Jatim, com a amfitrió. Tot plegat, l’esdeveniment s'ha desenvolupat amb un ambient informal a les instal·lacions del Gran Palace.

Abdelaziz Jatim és cònsol general del Marroc a Tarragona. La seu, de fet, s’ubica a la ciutat de Tarragona, però la seva àrea d’influència abasta Lleida i l’Aragó. I és que, entre les dues províncies catalanes i les tres aragoneses, hi resideixen més de 152.000 ciutadans nascuts al Marroc, bona part dels quals es concentren en les províncies catalanes.

tracking