Diari Més

Veïnal

L'Associació de Veïns de la Móra, la que més subvenció municipal percep

El consistori valora aspectes com les festes que organitza, l’activitat solidària, entre d’altres

La Móra-Tamarit celebra la seva festa major. Imatge de la sardinada popular del passat divendres.

L'Associació de Veïns de la Móra, la que més subvenció municipal percepAAVV La Móra-Tamarit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 42 organitzacions veïnals de la ciutat de Tarragona, entre associacions i federacions, es repartiran aquest any 159.536 euros. Només una de les entitats que la van demanar, l’Associació de Veïns Parc Francolí, ha quedat exclosa perquè no ha superat el tall de les diverses línies que es puntuen.

L’Associació de Veïns la Móra-Tamarit és la que rebrà la partida més elevada, de 6.378 euros. El rànquing de les cinc entitats més beneficiades per la distribució realitzada pel Departament de Relacions Ciutadanes i Universitats el completen Sant Pere i Sant Pau (6.342 euros), la Granja (6.266 euros), Sant Salvador i Sant Ramon (6.050 euros) i Serrallo (5.908 euros).

Pel que fa a les associacions que percebran les quanties més reduïdes, la llista l’encapçala l’Associació de Veïns Camí del Llorito-Terres Cavades, amb 950 euros, seguida de Casc Antic i Voltants (1.457 euros), l’Escorpí de Tarragona (1.491 euros), Laquarta (1.685 euros) i La Part Alta (1.733 euros).

La Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) serà, de les tres federacions existents a Tarragona, la que disposarà de la partida més gran, dotada amb 7.955 euros. Associacions Veïnals Federades de Tarragona Segle XXI percebrà 5.139 euros, mentre que la Federació d’Associacions de Veïns de l’Àrea de Llevant ingressarà 4.902 euros provinents de les arques municipals.

Per decidir les quanties, l’Ajuntament valora diversos aspectes referits a les activitats que duen a terme les associacions, com manteniment del local, celebració de festes i propostes culturals, excursions, organitzacions de campanyes contra incivisme o d’assessorament, cursos de formació o organització d’actes solidares. En el cas de l’Associació de Veïns la Móra-Tamarit, la que rebrà la subvenció més elevada, s’han puntuat aspectes com les festes de Nadal, la Setmana Cultural, l’organització d’un taller de pintura, les festes del barri o una activitat solidària a dur a terme per Sant Jordi. També, l’edició d’una revista digital, l’actualització del web o l’organització d’un taller d’educació emocional.

tracking