Diari Més

El PDeCAT demana dignificar la plaça del General Domènech Batet i Mestres de Torres Jordi

El grup municipal reclama a l’equip de govern que compleixi les promeses fetes als veïns de la zona

Nadal afirma que «la font no ofereix cap servei i provoca elevades despeses de manteniment, mentre que el veïnat requereix un parc de majors dimensions».

El PDeCAT demana dignificar la plaça del General Domènech Batet i Mestres de Torres JordiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha reclamat a l’equip de govern (PSC-PP) que compleixi les promeses fetes als veïns de Residencial Palau-Torres Jordi. Posa especial èmfasi en la dignificació de la plaça del General Domènech Batet i Mestres, ja que «fa tres anys que Ballesteros va prometre substituir l’actual font per un parc infantil», segons Nadal.

El polític es queixa que «la font no ofereix cap servei i provoca elevades despeses de manteniment, mentre que el veïnat requereix un parc de majors dimensions». Per la seva banda, la regidora Cristina Guzmán ha afirmat que « en els darrers anys, hem sol·licitat nombroses vegades la millora d’aquesta plaça» però «els fanals continuen estant trencats, i diverses de les pedres de les torretes dels arbres ja han caigut».

El PDeCAT ha registrat aquest dijous una sol·licitud per posar fi a la degradació que pateix la plaça General Domènech Batet i Mestres i perquè l’equip de govern compleixi el compromís de substituir l’actual font per un parc infantil.

Guzmán denuncia que diverses pedres de les torretes dels arbres ja han caigut.

El PDeCAT demana dignificar la plaça del General Domènech Batet i Mestres de Torres JordiCedida

tracking