Diari Més

El grup la Raiz i el sopar popular, plats forts aquest cap de setmana a la Festa Major del Morell

Dissabte, 28 de juliol, la Zeuzera Pyrina arribarà a la Plaça de la Font on hi haurà una guerra d’aigua

El sopar popular d'una edició anterior de la Festa Major.

El grup la Raiz i el sopar popular, plats forts aquest cap de setmana a la Festa Major del MorellAjuntament El Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell continua amb la seva Festa Major celebrant Sant Abdó i Sant Senén. Aquest cap de setmana arriben els actes centrals amb propostes per a tots els públics. Un dels actes més esperats serà el sopar popular de Festa Major amb la xaranga Band Tocats. Tindrà lloc divendres a la Rambla Joan Maragall a les deu de la nit. Hi haurà dues opcions, la primera és treure un tíquet, per sis euros, i sopar pa amb tomàquet i embotit, préssec, aigua, vi i gasosa. La segona opció és que els interessats es portin el sopar i llogar la taula i la cadira per dos euros. A les dotze de la nit, també de divendres, tindrà lloc un concert de versions The Show Time. Serà a l’Avinguda Catalunya. Oferiran els millors èxits dels 80 i 90 com Donna Summer, ABBA, Tina Turner, Michel Jackson, Queen, Europe, i molts més.

El dissabte 28 de juliol, hi haurà un dels actes més tradicionals de la Festa. Serà a dos quarts de sis de la tarda quan la Zeuzera Pyrina, element festiu del municipi, sortirà des de l’Embruix i arribarà a la Plaça de la Font on es celebrarà una divertida i refrescant guerra d’aigua.

La tarda s’omplirà la música a partir de dos quarts de vuit. Tindrà lloc el concert amb l’orquestra Tangara a l’Avinguda Catalunya. A mitjanit, el Ball de Festa Major continuarà amb la mateixa formació musical omplint de ritme i animació la nit de dissabte amb música per a tots els públics: balls de saló, èxits d’estiu, pop, rock, i cançons actuals i variades. Un dels plats forts que mantindrà el ritme fins a ben entrada la matinada serà el Concert Jove que acollirà a Itaca Band, Dj Monka i al conegut grup La Raiz. Començarà a dos quarts d'una de la matinada. El grup valencià La Raiz, que barreja el rock, el ska, el reggae o el rap va anunciar que es prendrà un descans una vegada hagin acabat la gira d’aquest any 2018. Una d’aquestes darreres actuacions serà la que protagonitzin a la Festa Major del Morell.

Diumenge, 29 de juliol, tindran lloc alguns dels actes més solemnes i tradicionals amb Ofici Solemne de Festa Major Parròquia de Sant Martí Bisbe amb missa cantada a càrrec de la coral Guspira. Serà a les dotze del migdia. I a les vuit de la tarda, des de l’Ajuntament sortirà el seguici cerimonial en honor als Sants Patrons. I encarant la recta final de les festes, a les deu de la nit, serà el moment del concert dels 25 anys al 4L amb el Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries a l’ Avinguda Catalunya.

tracking