Diari Més

Cultura

Dagoll Dagom, Flotats, Ariadna Gil, Joan Pera i Joel Joan, a la nova temporada del Teatre Tarragona

Per primera vegada es presenta tota la temporada completa, fins a l'estiu, en la qual hi haurà un nou sistema d'abonaments, amb paquets de 6 i 10 espectacles

Ariadna Gill interpretarà 'Jane Eyre' a Tarragona

Dagoll Dagom, Flotats, Ariadna Gil, Joan Pera i Joel Joan, a la nova temporada del Teatre Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Temporada Estable 2018/2019 de teatre, música simfònica i dansa del Teatre Tarragona, s'ha presentat aquest dijous i en ella destaca especialment l'increment de la presència de produccions teatrals per sobre d'altres disciplines.

La temporada començarà el 19 d'octubre i finalitzarà el 25 de maig i acollirà 29 espectacles, dels quals 17 seran de teatre. Entre els noms propis destaca el deJoan Peracom a protagonista d’El fantasma de Canterville; la nova comèdia deJoel Joan,Escape Room; el darrer projecte de Josep Maria Flotats,Voltaire/Rousseau. La disputa; Ariadna Gil com a protagonista deJane Eyre,André i DorinedeKulunka Teatro; l'espectacle amb què elMag Laricelebra els seus 25 anys de trajectòria o dues propostes de teatre musical,MaremardeDagoll DagomiTroia, una veritable odissea!, deCor de Teatre.

Pel que fa a la música, la 6a Temporada Simfònica a Tarragona de l'Orquestra Simfònica Camera Musicaepermetrà gaudir d'obres deRachmaninov,Haydn,SchubertoCarl Orffamb la participació de músics de primer nivell com el pianistaAlexander Melnikovo les violinistesEsther YooiLeticia Moreno.

La música clàssica es completa amb el concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), que interpretarà peces deTakikovskiiRavelen una de les seves poques actuacions a la ciutat. L'òpera també tindrà cabuda a la programació de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell i les representacions deFalstaff, deVerdi, iLa Bohème, dePuccini.

Els amants de la dansa podran gaudir d'Oskara, de la companyiaKukai Dantza, un espectacle guardonat amb tres Premis Max l'any passat.

Per primera vegada s'ha presentat tota la temporada, fins a l'estiu vinent, enlloc de fer-ho en dos blocs, com era habitual. També es va presentar la posadaen marxa d'un nou sistema d'abonaments. Hi haurà dos nous abonaments per a les obres de teatre de sis i deu espectacles, que permetran gaudir d'un 20% de descompte. Per facilitar la transició es manté, per última vegada, la possibilitat d'adquirir un abonament per a tots els espectacles.

També es posen a la venda abonaments per als espectacles musicals, tant per a la temporada simfònica de l'OCM com a per a les representacions d'òpera. Com a novetat les persones menors de 25 anys podran adquirir entrades amb un descompte del 50% i, d’altra banda, totes les entrades disponibles per a tots els espectacles es posaran a la venda, en el sistemaLast Minute, 30 minuts abans de l'inici de la funció per només deu euros. El procés d’inici de venda de les entrades començarà a principis d’octubre.

Una altra de les novetats de la temporada és que els espectadors podran adquirir el llibre amb el text de l’obra de teatre que han acabat de veure a la sortida de cada representació.

Consulta la programació. AQUÍ

tracking