Diari Més

municipal

L'antic transformador de Torreforta ja és història

La instal·lació ha estat enderrocada aquest dilluns al matí, amb la qual cosa ha quedat resolta una llarga reivindicació veïnal

L'antic transformador ha estat enderrocat aquest dilluns al matí.

L'antic transformador de Torreforta ja és històriaMauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’antic transformador de Torreforta, ubicat al carrer riu Ebre, ha estat enderrocat el matí d’aquest dilluns, un cop solucionats els problemes tècnics i legals per poder dur a terme l’acció. Endesa ja va desconnectar l’electricitat del vell transformador i el va connectar al nou fa una setmana, mentre que avui dilluns ha procedit a tirar a terra l’edifici de l’estació transformadora. D’aquesta manera ha quedat resolta una llarga reivindicació veïnal.

El passat mes de març es va inaugurar l’ampliació del pati de l’Escola de Torreforta i quedava pendent l’eliminació d’aquesta instal·lació. L’espai es podrà recuperar per a noves activitats.

L’Ajuntament de Tarragona vol agrair la col·laboració de l’Incasòl i Endesa que han fet possible l’ampliació del pati de l’Escola de Torreforta i la substitució de l’antic transformador elèctric per un de nou. També agraeix al veïnat la seva comprensió.

L'antic transformador ha estat enderrocat aquest dilluns al matí.

L'antic transformador de Torreforta ja és històriaMauri Fernández

tracking