Diari Més

Policial

Dos ferits a un bus de Tarragona després que una dona li recrimina la música alta a un passatger

L'agressor va baixar a una parada i va llençar-hi una pedra de grans dimensions, que va trencar un dels vidres del vehicle

Parada de l?EMT a la Vall de l'Arrabassada de Tarragona.

Dos ferits a un bus de Tarragona després que una dona li recrimina la música alta a un passatgerGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La queixa d'una dona per lamúsicaalta d'un altre passatger en un autobús de l'EMTde Tarragona va acabar amb un detingut i dues persones ferides.

D'acord amb el relat de la Guàrdia Urbana de Tarragona, els fets es van produir diumenge al vespre, al voltant de les 20.30 h, a la parada de l'EMTde la Platja de l'Arrabassada, a la via Augusta. Finsallíes van desplaçar dues patrulles de la policia local alertades sobre una baralla.

D'acord amb els testimonis recollits pels agents, una senyora que viatjava a l'autobús va recriminar a un altre usuari del vehicle l'alt volum al qual tenia la música. Aquesta persona, un veí de Reus de 42 anys, va reaccionar de manera agressiva, donant cops a l'interior de l'autobús.

Quan va baixar a la parada de l'Arrabassada, l'individu va llençar una pedra de grans dimensions contra una finestra del vehicle i va trencar el vidre. Com a conseqüència d'aquest impacte, segons que explica la policia, el conductor i la dona que l'havia recriminat, veïna de Tarragona, han resultat lesionats lleument amb talls a les cames.

Un altre passatger de l'autobús va baixar per intentar retenir l'autor de l'agressió mentre arribava la Guàrdia Urbana però va resultar també lesionat i l'agressor va fugir del lloc.

El passatgerva ser traslladada a l'hospital i en aquests moments encara no es disposa informació sobre el seu estat, segonsassenyalenfonts policials.

Després de prendre declaració als testimonis la Guàrdia Urbana va poder detenir el presumpte autor de les agressions a les 20.45 h al carrer Joan Fuster, al mateix barri de l'Arrabassada.

L'EmpresaMunicipalde Transports de Tarragona calcula que els danys produïts a l'autobús pugen a 800 euros. El vehicle va ser immobilitzat a la parada per motius de seguretat i els passatgers van ser transbordats a un altre vehicle.

tracking