Diari Més

Dj Abadia presentarà divendres 'Para mí', el seu primer treball

La cançó produïda pel DJ amb paràlisi cerebral, que compta amb videoclip, es presentarà a la sala Bloomsbury a les 20h

el DJ Abadia, en acció.

Dj Abadia presentarà divendres 'Para mí', el seu primer treballCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Adrià Abadia, conegut com el DJ Abadia, presentarà aquest divendres en primícia a la sala Bloomsbury de Tarragona el seu primer treball: Para mi. Abadia és tot un exemple de superació, ja que el dj amb paràlisi cerebral i membre de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona la Muntanyeta ha aconseguit convertir-se en productor musical després de molt esforç i treball constant. Para mi és una cançó produïda per DJ Abadia i cantada per Samuel O'Kane.

La sala que acollirà la presentació del primer treball del tarragoní és el mateix indret on es va enregistrar aquest primer videoclip de DJ Abadia. L'acte tindrà lloc a els 20h, és obert al públic i tothom qui ho vulgui podrà assistir-hi.

DJ Abadia és productor musical i discjòquei de música electro llatina i reggaeton. Va començar la seva trajectòria al 2014 i des de llavors ja ha punxat en espais com la Sala Zero de Tarragona, Sol de nit a Reus, la Sala Red Star de Valls, o la Sala Salamandra de Barcelona. També ha participat en esdeveniments socials i culturals, com la iMAGInada, a les festes de Sant Magí de Tarragona, i en molts actes socials i solidaris, com la caminada a favor de La Muntanyeta o el sopar solidari de la Fundació PortAventura.

Para mi és una cançó produïda per DJ Abadia i cantada per Samuel O'Kane.

Dj Abadia presentarà divendres 'Para mí', el seu primer treballCedida

tracking