Diari Més

Successos

Destrossen els vidres d'una desena de cotxes més a la zona del Camp de Mart

En només cinc dies ja són setze els vehicles rebentats en aquest indret i el dissabte a la tarda també van trencar llunes a l’avinguda de Roma

El carrer Pintor Ignsi Mallol va despertar dissabte amb la vorera plena de vidres dels vehicles.

Destrossen els vidres d'una desena de cotxes més a la zona del Camp de MartCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova trencadissa de vidres de vehicles, en menys d’una setmana, als voltants del Camp de Mart. Almenys 10 veïns que havien estacionat els seus cotxes al carrer Pintor Ignasi Mallol van trobar-se aquest dissabte al matí, una desagradable sorpresa en comprovar com els seus turismes presentaven una ruptura en almenys una de les llunes. Els delinqüents van perpetrar l’il·lícit contra aquesta desena de cotxes durant la matinada del divendres a dissabte i, segons va explicar la policia catalana a una de les persones afectades, les investigacions apuntarien cap a dos individus, als quals encara s’ha de posar noms i cognoms.

«Visc a la zona i en no trobar aparcament al meu carrer, el vaig deixar en aquí. Quan el meu marit i jo vam arribar dissabte a les 12 del migdia i ens el vam trobar obert i regirat, ens vam quedar al·lucinant. Vam trucar immediatament al 112, que ens va comunicar amb els Mossos. Segons ens van dir, tenien constància del que havia passat, ja que algun altre veí els havia avisat», explicava ahir María José Vargas, una de les víctimes d’aquest acte delictiu que s’està tornant en un problema crònic a la ciutat, amb nombrosos episodis en els darrers mesos. «Mai ens havia passat. Per sort, al nostre cotxe no hi havia res de valor. Alguna vegada havíem deixat la tauleta electrònica del nostre fill, però afortunadament aquest cop no hi era», desgranava Vargas, tot apuntant que els dos individus van deixar els objectes sense valor dels vehicles –documentació de la guantera sobretot–, escampada arreu de l’habitacle interior. En el cas concret de Vargas, aquest acte delictiu va costar-li, a banda de l’enorme esglai del primer moment, arribar tard a la feina. «El meu marit va haver de portar el cotxe al taller, on li han posat de forma provisional un plàstic, fins que portin el vidre nou», indicava. «Aquesta és una situació que no es pot tolerar. Si aquest problema persisteix a la zona, ens plantejarem llogar un aparcament d’algun dels edificis propers, però de moment, em nego a actuar amb por, això és com donar la victòria als lladres», es lamentava ahir l’afectada.

Setze cotxes rebentats en 5 dies

Es dóna la circumstància que en només cinc dies de diferència, a la zona del Camp de Mart han aparegut rebentats fins a 16 vehicles. La matinada de diumenge a dilluns en destrossaven fins a sis al carrer Maria Cristina, a l’alçada de la carpa i, aquest divendres a la nit, s’hi sumaven deu més.

A més del Camp de Mart, aquest dissabte, a plena llum del dia, també van rebentar les llunes laterals d’algun altre vehicle a l’avinguda de Roma. Els fets van succeir a la tarda i, una de les persones afectades va presentar, de forma immediata, denúncia als Mossos, que confirmaven més casos d’aquest tipus.

Els delinqüents van regirar l'interior buscant elements de valor.

Destrossen els vidres d'una desena de cotxes més a la zona del Camp de MartCedida

tracking