Diari Més

Esports

L'Ajuntament de Tarragona augmenta la partida dedicada a subvencions esportives

Redueix les aportacions a centres educatius i les AMPA perquè no s'aconseguia exhaurir la partida dedicada

Diada de Bàsquet organitzada per l'escola de bàsquet de les Teresianes de Tarragona, que ha reunit equips de l'Arboç, Reus, Tarragona, Tortosa i el Morell.

Diada de Bàsquet de les Teresianes 2017Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona destinarà, aquest 2018,126.000 € a les subvencions a entitats esportives i esportistes individuals. Això representa un increment del 55% respecte de la convocatòria anterior, que era de 81.000 euros, segons que han presentat aquest dijous al matí la consellera d’Esports Elisa Vedrina.

A banda de l'increment econòmic, la convocatòria dels ajuts, que farà oficial en pocs dies, també inclou modificacions de criteris i de partides.

Dins de la línia dirigida a entitats esportives, el consistori ha ampliat els àmbits que poden ser subvencionats. A banda del programa adreçat a l’estructura i logística de les entitats esportives (dotada amb 83.000 €), es creen dos programes nous:

Per projectes:

  • Actes puntuals en temes de salut i seguretat (dotada amb 7.000 €)
  • Celebració d’aniversaris significatius (dotada amb 4.000 €)

Participació en competicions oficials federades (6.000 €)

.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#aabcfe;margin:0px auto;} .tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:#aabcfe;color:#669;background-color:#e8edff;} .tg th{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:#aabcfe;color:#039;background-color:#b9c9fe;} .tg .tg-mb3i{background-color:#D2E4FC;text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-lqy6{text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-9hbo{font-weight:bold;vertical-align:top} .tg .tg-l2oz{font-weight:bold;text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-6k2t{background-color:#D2E4FC;vertical-align:top} .tg .tg-yw4l{vertical-align:top} @media screen and (max-width: 767px) {.tg {width: auto !important;}.tg col {width: auto !important;}.tg-wrap {overflow-x: auto;-webkit-overflow-scrolling: touch;margin: auto 0px;}}

Segons explicava la regidora, s’han fet canvis administratius per intentar que cada any s’exhaureixi la partida disponible. Hi ha línies, per exemple, com la d’ajuts a centres d’ensenyament i AMPA’s que els últims anys comptava amb 15.000 € de pressupost però en què en els tres últims anys no s’han repartit mai més de 9.500 €.

Tot i la reducció de la partida dedicada, si no hi hagués prou demanda en una línia però sí en una altra, els diners es podran transferir d’una a una altra.

tracking