Diari Més

Equipaments

La CUP denúncia els problemes derivats de la manca de climatització del Teatre Metropol

La formació reclama una actuació a l'edifici on afirma que hi ha paràsits a causa de la brutícia acumulada

Un treballador netejant la zona de butaques en els últims retocs abans d'obrir el Teatre Metropol, un cop acabada la primera fase d'obres.

renovació, edifici, Jujol, teatre Metropol, obresACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Metropol de Tarragona, obra del modernista Jujol, no té climatització tant a l'hivern com a l'estiu i actors, empleats i públic pateixen les altes temperatures d'aquest estiu, segons denuncia la CUP.

El grup municipal de la CUP, en l'oposició, informa que ha tingut accés a diverses queixes sobre les condicions en les quals s'ofereixen espectacles en aquest teatre.

Les actuacions del FITT -Festival internacional de noves dramatúrgies que té lloc fins al pròxim dia 21- es desenvolupen enmig d'«una calor sufocant», adverteixen els anticapitalistes.

La CUP tem que es repeteixi la situació de l'estiu passat, en què hi va haver persones marejades i fins i tot algun desmai per les altes temperatures i alerta de l'existència de paràsits a l'edifici fruit de la brutícia acumulada al terrat. A més, els excrements i aquesta brutícia -que inclou restes de coloms morts- desprenen pudor des dels pisos superiors del teatre Metropol, que són propietat municipal.

Per tot això, la CUP reclama solucions immediates per al teatre més emblemàtic de la ciutat.

tracking