Diari Més

Barris

Els bancs de Bonavista no es mouran i la terrassa del bar tindrà una nova ubicació

Un grup d'avis havia iniciat una 'creuada' contra un bar que havia d'instal·lar la terrassa en l'espai on hi ha els bancs on sempre fan petar la xerrada

Des que divendres els van intentar retirar, la gent gran se cita encara amb més freqüència en aquest punt, per defensar-los.

Un grup d'avis de Bonavista batallen perquè no els hi retirin tres bancsJ.A. Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els avis que es reuneixen dia, tarda i nit als bancs instal·lats al carrer 20 de Bonavista ho han aconseguit: podran continuar gaudint de les seves xerrades en aquest indret. Així ho ha confirmat el primer tinent d’alcalde i regidor d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, José Luís Martín, qui ha afirmat que els bancs no es mouran de lloc i que es buscarà un nou emplaçament pel bar que hi volia instal·lar una terrassa.

«Els veïns i veïnes de Bonavista poden estar tranquils, ja que els bancs ubicats de l’anomenada Plaza de los Abuelos no es mouran del lloc que ocupen actualment», així de contundent ha estat Martín. El regidor ha explicat que «aquest dilluns es va donar ordre de revocar el decret que autoritzava la instal·lació d’una terrassa, a la qual es buscarà una nova ubicació que no afecti ni els veïns ni els elements de mobiliari urbà».

El primer tinent d’alcalde ha destacat la «resposta ràpida» que s’ha donat des de l’Àrea de Mobilitat i la Brigada Municipal a la situació, «després de detectar la problemàtica i en comunicació amb l’associació de veïns del barri». «La nostra prioritat és que la ciutadania tingui uns espais públics per gaudir-ne i per això els bancs del carrer 20 es mantindran en la seva actual ubicació», ha clos Martín.

tracking