Diari Més

Urbanisme

Desmunten la mitjanera acabada de posar al passeig Rafael Casanova de Tarragona

L’Ajuntament diu que l’empresa efectua «un procés de millora de diferents aspectes del carril bici»

Aspecte que ofereixen les obres, amb el forat destinat a la mitjanera al centre de la calçada.

Desmunten la mitjanera acabada de posar al passeig Rafael Casanova de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mitjanera que s’ha posat gairebé en la seva totalitat al llarg del traçat del passeig Rafael Casanova, entre el Fortí de la Reina i la platja de l’Arrabassada, està sent desmuntada, davant l’estranyesa de les persones que passen per la zona tant a peu com en vehicle. Les obres es corresponen amb la reforma del passeig, on es construeix un espai destinat a la circulació de bicicletes, mentre que només hi haurà un carril per a vehicles a motor.

L’Ajuntament de Tarragona va informar a aquesta redacció que «l’empresa adjudicatària de l’obra, d’acord amb la conselleria d’Espais Públics, està efectuant un procés de millora de diferents aspectes del carril bici». El comunicat afegeix que «els treballs segueixen el calendari previst». De l’explicació donada es desprèn que, un cop iniciades les obres de construcció de la mitjanera, s’ha procedit a la introducció de modificacions en el projecte inicial.

El pressupost del projecte que va licitar l’Ajuntament ascendeix a 224.359 euros i l’objectiu és que el carril bici en construcció es connecti amb el que farà l’Autoritat Portuària en el passeig Marítim, també en obres des de fa unes setmanes, que, a més, enllaçarà amb els ja existents a l’escullera i el Moll de Costa. Molts ciclistes es desplacen pel passeig Rafael de Casanova. Amb el futur carril bici, tindran més seguretat, ja que l’espai que se’ls destinarà estarà diferenciat del que hauran d’utilitzar els vehicles a motor. En un principi, cotxes, furgonetes i motos només circularan en sentit ascendent, entre l’Arrabassada i el Fortí de la Reina.

tracking