Diari Més

Societat

Demanen que habilitin un aparcament per motos i bicis al costat del Viena del Parc Central

Recentment s’han multat amb 100 euros diverses motos aparcades en aquest espai, on s’estacionen aquests vehicles de forma habitual des de l’obertura del centre comercial fa 21 anys

El veí denuncia que els vehicles de dues rodes han aparcat en aquest espai sense problemes durant 21 anys.

Demanen que habilitin un aparcament per motos i bicis al costat del Viena del Parc CentralGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Tarragona ha iniciat una petició a Change.org per tal que l’Ajuntament de Tarragona habiliti un aparcament per motos i bicicletes al costat del Viena del Parc Central, a Ramón y Cajal. De fet, segons l’impulsor de la iniciativa, aquest és un espai «permissiu» on els vehicles de dues rodes hi aparquen des de fa 21 anys, quan es va inaugurar el centre comercial. Recentment però, diversos propietaris de motocicletes s’han trobat que els han multat amb 100 euros per estacionar en aquest indret.

L’impulsor d’aquesta petició a la plataforma virtual és Abraham Veciana, directament afectat per aquesta situació. Aquest veí de Tarragona afirma que fa 21 anys que les motos aparquen sense problema en aquest espai, però recentment s’han trobat amb multes econòmiques de 100 euros. Ell mateix ha rebut aquesta sanció –l’ha recorregut a l’Ajuntament- la qual cosa l’ha fet tirar endavant el Change.org.

«Després dels Jocs Mediterranis sembla que han volgut multar dia rere dia en aquest indret fins a deixar-lo net de vehicles de dues rodes després de 21 anys d’aquesta cantonada del motero i el ciclista», exposa en la petició iniciada a Change.org. L’impulsor recrimina que les multes s’han posat sense instal·lar una senyal que prohibeixi l’aparcament ni posar un pàrquing «gratuït i necessari» a la zona. En la petició s’enllacen imatges de Google Maps de diversos anys en què es mostren motocicletes estacionades en aquest espai.

Per tot això, Veciana demana al Departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona «que facin un aparcament de motos i bicicletes i que respectin que fa 21 anys hi erem dia i nit», a més, també exigeix que «retirin i/o tornin tota multa feta en aquesta zona». La petició s’ha obert avui mateix i, de moment, compta amb sis signants que es preveu que vagin augmentant.

tracking