Diari Més

La prova de tennis dels Jocs Mediterranis, en un recull d'imatges

El Club Tennis Tarragona publica un vídeo on mostra la competició que van acollir les seves instal·lacions del 26 al 30 de juny

El vídeo mostra imatges dels partits de tennis, així com també dels entrenaments o les estones de descans dels esportistes.

La prova de tennis dels Jocs Mediterranis, en un recull d'imatges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs Mediterranis han deixat diverses imatges d'esportistes de tot tipus de disciplines exhibint el seu potencial a Tarragona en els diferents tipus d'esports. En aquest sentit, a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona, on del 26 al 30 de juny es va dur a terme la prova de tennis, s'ha pogut observar el dia a dia dels tennistes que han participat en la competició.

El club de tennis tarragoní ha volgut mostrar tots aquests moments en un vídeo que recull les imatges d'aquesta prova. En aquest audiovisual es poden veure tant els esportistes en plena competició, com descansant o entrenant dur per a donar el millor de sí mateixos i aconseguir arribar el més amunt possible en la classificació. També hi apareixen, com no podria ser d'una altra manera, els voluntaris i el públic assistent als partits.

Podeu veure el vídeo en qüestió a continuació.

tracking