Diari Més

Societat

L'ICS Camp de Tarragona homenatja als voluntaris sanitaris dels Jocs Mediterranis

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va entregar un present als professionals sanitaris que van prendre part de l’esdeveniment

Imatge de l'acte de reconeixement als voluntaris dels jocs de l'ICS Camp de Tarragona, el passat divendres 13 de juliol.

L'ICS Camp de Tarragona homenatja als voluntaris dels Jocs MediterranisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICS Camp de Tarragona va realitzar, el passat divendres 13 de juliol, un acte de reconeixement a tots els professionals voluntaris de l’organització que van participar en els XVIII Jocs Mediterranis. L’acte va estar presidit pel gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gràcia, i pel director dels serveis de salut a Tarragona, Roger Pla. A més, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros també va ser-hi present i va entregar un present a tots els voluntaris.

L’ICS Camp de Tarragona ha estat el proveïdor de salut dels Jocs, donant suport a través de l’Hospital Universitari Joan XXIII, el CAR Salou i especialistes sanitaris en diferents punts de l’Anella Mediterrània i la Policlínica ubicada al centre de convencions de PortAventura. Tant el personal sanitari com el personal administratiu, van treballar per donar cobertura in situ. A més, també van haver d’atendre a esportistes i altres persones al Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou i a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

Han participat com a voluntaris 26 metges, 23 infermers i 12 administratius, en total 61 professionals. Durant els Jocs del Mediterrani s’han realitzat 156 assistències mèdiques, 148 sessions de fisioteràpia, 44 derivacions i 59 probes complementàries.

Ballesteros va entregar un present als sanitaris voluntaris als Jocs.

L'ICS Camp de Tarragona homenatja als voluntaris dels Jocs MediterranisCedida

tracking