Diari Més

Barris

El Serrallo clourà avui les festes del Carme amb la Processó marítima

L’associació veïnal ha potenciat enguany els actes juvenils, amb més música i activitats pels petits

La Cercavila Gegantera celebrada ahir al matí

El Serrallo clourà avui les festes del Carme amb la Processó marítimaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri del Serrallo celebra des d’aquest darrer divendres les festes de la Mare de Déu del Carme, que avui a la tarda viuran el seu colofó final amb l’esperada Processó marítima del Carme. Estarà precedida per la missa solemne a les dotze del migdia.

El tret de sortida a la llarga llista d’activitats el donava divendres el serrallenc Ferran Diago, amb el tradicional pregó. El cap de setmana ha estat farcit d’activitats infantils i juvenils, que segons explicava ahir el president de l’associació de veïns, David Martín, han comptat amb una molt bona participació. I és que el programa d’enguany ha inclòs diversos concerts musicals de rellevància. La idea de l’entitat veïnal era combinar els actes tradicionals, que compten amb una participació massiva i són el pilar de la celebració, amb més activitats pensades pels joves de la casa.

Aquest diumenge el barri va acollir la XI Trobada Gegantera, que va congregar fins a 11 colles d’arreu de la província. Li agafava el relleu la trobada de Bestiari Infantil organitzada pels Diables de Voramar a la tarda. A dos quarts de deu, la tradició es va apoderar del barri mariner amb el solemne Rosari de les Torxes.

El president de l’entitat veïnal agraïa ahir l’elevat grau «d’implicació» dels serrallenca durant els actes del cap de setmana.

tracking