Diari Més

El PDeCAT demanarà que es recuperi la parada de bus de Solimar al proper ple

El grup municipal denuncia que els veïns han de caminar més de cent metres per la N-340, on «no hi ha cap vorera en condicions»

Imatge del camí per la N-340 que han de fer els usuaris.

El PDeCAT demanarà que es recuperi la parada de bus de Solimar al proper plePDeCAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PDeCAT reclamarà a l’equip del govern, en el ple d’aquest divendres 20 de juliol, la recuperació de la parada d’autobús de Solimar davant els «nombrosos greuges que aquesta decisió està suposant als usuaris». El grup municipal denuncia que els veïns han de caminar més de cent metres per la N-340, «on no existeix cap vorera en condicions».

Dídac Nadal, portaveu del PDeCAT, afirma que els veïns de Solimar «encara no entenen el perquè de la supressió de la parada d’autobús» i qualifica d’«incoherent» l’actuació. «Si l’argument era la perillositat de la parada, no és perillós que els usuaris hagin de caminar més d’un quilòmetre per la carretera?», es pregunta.

El veïnat va presentar un escrit firmat per gairebé 200 persones mostrant el seu malestar davant la supressió de la parada d’autobús. A més, també van sol·licitar l’arranjament del pas soterrat que hi ha a l’entrada del barri per superar la carretera N-340 sense perill. Segons Nadal, però, «els veïns i veïnes no han rebut cap mena de resposta» per part de l’equip de govern.

tracking