Diari Més

Demanen 4 anys de presó per una persona que repartia cocaïna amb cotxe

L’Audiència també jutjarà demà a un matrimoni que hauria traficat amb la mateixa substància

Imatge d'arxiu de l'Audiència de Tarragona.

Dos homes s'enfronten a vuit anys de presó per apunyalar-ne un altre a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció 2a de l’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà avui a una persona acusada d’un delicte contra la salut pública en la modalitat de tràfic de substàncies que causen un greu dany a la salut. Els fets van ocórrer a Tarragona l’any 2015. Segons el fiscal, l’acusat es trobava circulant amb el seu vehicle i realitzava nombroses parades en les quals en un primer moment feia intercanvis d’objectes no identificats amb tercers. Això va atraure l’atenció d’uns agents de la Guàrdia Urbana que van observar com l’acusat entregava en aquestes parades embolcalls que contenien cocaïna. El fiscal demana 4 anys de presó.

Així mateix, el tribunal tarragoní durà a judici demà, a dues persones acusades d’un delicte contra la salut pública, en la modalitat de substàncies que causen greu dany a la salut. Els fets van ocórrer a l’Ampolla i a Tortosa l’any 2012. Segons el fiscal, l’acusat, juntament amb una tercera persona, circulava amb el seu vehicle, quan agents de la Guàrdia Civil, que estaven fent un seguiment al processat, li van requerir perquè aturés el cotxe. Una vegada apartats de la circulació, els agents van trobar entre la roba de l’acusat i dins del vehicle, una bosseta i dues paperines que contenien cocaïna, entre altres substàncies. Realitzada entrada i registre en el domicili de l’acusat i la seva dona, acusada també en col·laborar amb el seu marit, hi varen trobar una bàscula de precisió i una bossa de plàstic que contenia, entre altres, cocaïna. El fiscal demana 5 anys de presó per a cadascun dels acusats.

A més, l’Audiència Provincial jutjarà dimecres a dues persones acusades d’un delicte d’estafa agreujada per uns delictes ocorreguts a la Canonja el 2012.

tracking