Diari Més

Política

Dídac Nadal denuncia l'«absoluta manca d'informació» dues setmanes després dels Jocs Mediterranis

El portaveu del PDeCAT considera que Ballesteros és el gran mereixedor del premi a l’opacitat informativa

Imatge d'arxiu del portaveu del PDeCAT a l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, acompanyat de la regidora Cristina Guzmán.

regidor, Dídac Nadal, Albert Abelló, Ajuntament de Tarragona, PDeCAT, substituirà, portaveuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del grup municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT). Dídac Nadal, ha denunciat l’«absoluta manca d’informació» per part de l’equip de govern respecte als Jocs Mediterranis. «Fa dues setmanes que l’esdeveniment esportiu va finalitzar i hores d’ara no s’ha informat ni del nombre d’espectadors, ni del nombre d’entrades venudes, ni dels ingressos recaptats amb aquesta venda», ha lamentat Nadal, que ha assenyalat que «per no tenir, ni tan sols tenen les dades sobre la taxa d’ocupació turística que hi va haver a la ciutat durant els deu dies dels Jocs Mediterranis».

«No és gens estrany que el senyor Ballesteros hagi rebut la Petxina Tancada, un guardó amb què el Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona premia a qui consideren que ha optat per l’opacitat informativa, n’és el gran mereixedor», ha manifestat el portaveu del grup polític.

«Potser les xifres de tot plegat són tan decebedores que els fa vergonya donar-les?» s’ha preguntat Nadal, que ha recordat que des del grup municipal del PDeCAT s’ha demanat tota la informació referent a les entrades venudes i regalades, així com les dades del sector turístic.

tracking