Diari Més

Societat

El programa de Canal Sur Andaluces X España fa parada a Tarragona

El presentador parla amb diversos andalusos instal·lats a Tarragona des de fa molts anys mentre recorre la ciutat

instant del capítol del programa rodat a Tarragona.

El programa de Canal Sur Andaluces X España fa parada a Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa Andaluces X España de Canal Sur, cadena autonómica d'Andalusia, recorre diverses ciutats de l'Estat per tal de parlar amb andalusos que viuen fora de la seva comunitat autónoma. Recentment, el programa ha fet parada a Tarragona, una ciutat que ha acollit un gran nombre de persones del sud.

L'espai televisiu visita en aquest capítol diversos llocs emblemàtics de Tarragona. En són un exemple l'Amfiteatre, el Pla de la Seu, la plaça de la Font, el Blacó del Mediterrani o el Pont del Diable. També mostra en imatges reconeguts monuments com el Monument als Herois de 1811 o el Monument als castells.

El presentador, en la seva visita a Tarragona, conversa amb diverses persones que van néixer a Andalusia però que porten moltíssims anys vivint a Tarragona. Ells expliquen la seva història tot donant a conèixer d'on són, a quina edat van arribar a la ciutat, on viuen i perquè van venir-hi. Durant la conversa amb els protagonistes també s'hi van afegint altres andalusos que viuen a la ciutat i es recorren diversos llocs, com per exemple els barris de Bonavista i Sant Salvador, lloc de residència d'alguns dels entrevistats, entre d'altres.

Podeu veure el capítol del programa complet a continuació.

tracking