Diari Més

Successos

L'enxampen circulant amb moto begut, sense carnet i amb una maleta de viatge sobre el dipòsit

L’home va intentar fugir de la policia tot obligant a altres usuaris de l’A-7 a fer maniobres arriscades per no xocar amb ell, però finalment va ser detingut en un carrer de Tarragona

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Dos turismes implicats en un accident de trànsit a CalafellDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser enxampat conduint una moto per l’A-7 a l’alçada de Tarragona sota els efectes de l’alcohol, sense carnet i amb una maleta de viatge sobre el dipòsit. A més l’individu, de 35 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, va obligar a diversos vehicles a fer maniobres arriscades per no patir un accident de trànsit. Davant dels fets, els Mossos d’Esquadra el van detenir com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, conduir sota els efectes de l’alcohol i conduir sense permís per pèrdua de punts.

Una patrulla de trànsit va observar una motocicleta amb dos ocupants que circulava per l’A7, a l’altura de Tarragona, amb una maleta de viatge sobre el dipòsit del vehicle. Davant d’aquest fet, prohibit en el reglament de circulació, els agents van situar-se en paral·lel al vehicle per donar-li l’alto.

En veure la patrulla, lluny d’aturar-se, el conductor va fugir fent ziga-zagues, a gran velocitat i avançant pel voral en diverses ocasions, cosa que va obligar a altres usuaris a fer frenades i maniobres d’emergència per no patir un accident. En la fugida, el motorista va fer un avançament pel voral esquerre no transitable, va perdre parcialment el control i va estar a punt d’impactar amb un cotxe. Tot seguit, el vehicle va sortir de l’autovia i va accedir a la Pobla de Mafumet.

Els mossos van localitzar la motocicleta amb les claus posades, gràcies a l’avís d’un ciutadà, estacionada en un carrer de Tarragona. Quan els agents van arribar al lloc van veure a uns 50 metres del vehicle un home i una dona amagant la maleta darrera d’un arbre.

Quan els agents els van identificar i els van preguntar pel vehicle i la fugida, l’home va donar excuses i no va voler fer la prova d’alcoholèmia. A més, assegurava no tenir moto tot i que el vehicle constava al seu nom.

Els mossos van comprovar que l’individu, que presentava símptomes d’estar sota els efectes d’alguna substància, no disposava del permís de conduir tipus A per a motocicletes i, a més, tenia vigent fins a l’octubre d’enguany una pèrdua del permís per haver-se quedat sense cap punt al carnet.

Segons van poder saber els mossos, l’home havia estat denunciat dues vegades per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i una vegada per conduir sense el permís per pèrdua de punts.

Els Mossos van detenir l’home i el van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona ahir dimarts.

tracking