Diari Més

Successos

Un home atraca a punta de ganivet un supermercat Coviran de Tarragona

Segons testimonis, l'home s'hauria emportat els diners de la caixa registradora

Els Mossos d'Esquadra, davant del supermercat on s'ha produït l'atracament.

Un home atraca a punta de ganivet un supermercat Coviran de TarragonaJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha atracat a punta de ganivet el supermercat Coviran situat al carrer Josep Pont i Gol de Tarragona, el migdia d'aquest dilluns 9 de juliol. Segons testimonis que han presenciat els fets, l'home s'hauria endut els diners de la caixa registradora després d'intimidar la dependenta amb l'arma blanca. Els Mossos s'han desplegat amb diverses patrulles a la zona per enxampar l'atracador.

Els fets s'han produït el migdia d'aquest dilluns, quan un home a irromput en aquest supermercat ubicat al carrer Josep Pont i Gol amb un ganivet de tallar pernil, segons testimonis. L'atracador ha intimidat a la caixera amb l'arma blanca per tal que li donés els diners de la caixa registradora, petició a la qual ha accedit davant l'amenaça. L'home s'hauria emportat un botí d'entre 100 i 200 euros.

Els Mossos d'Esquadra, alertats del succés per la Guàrdia Urbana, s'han dirigit al lloc i han entrat dins l'establiment per revisar l'armari on hi ha les càmeres de seguretat junt a la dependenta, visiblement afectada. La policia s'ha endut les càmeres per tal de revisar els fets, mentre diverses patrulles buscaven l'autor de l'atracament, que hauria fugit en direcció a la plaça Imperial Tarraco, també segons testimonis. Segons una de les empleades, l'atracador era un home d'uns 50 anys i de nacionalitat espanyola.

El comerç continua obert al públic i els clients hi entren i en surten amb normalitat. Aquest supermercat es troba a pocs metres d'una comissaria de Mossos d'Esquadra, de les dependències de la Guàrdia Urbana i de la caserna de la Guàrdia Civil.

tracking