Diari Més

Focs Artificials

La pirotècnia Poleggi guanya el Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona

Els italians s’han imposat per més de 150 punts als segons classificats

Un dels focs q

La pirotècnia Poleggi guanya el Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de TarragonaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 28a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona va arribar ahir a la seva fi després de quatre dies intensos a la platja del Miracle. Aquest matí s’han fet públiques les votacions del jurat, format per dotze persones, i que han atorgat el primer premi a la pirotècnia italiana Poleggi amb 1.538 punts. Per tant, seran els italians els que llençaran els focs artificials per les festes de Santa Tecla com a premi per haver guanyat el Trofeu Venus Ciutat de Tarragona.

En segona posició ha quedat la Pirotècnia del Mediterraneo de Vilamarxant, de València, amb 1.382. Amb aquest segon lloc ha aconseguit el premi Trofeu Blancs i Blaus que permetrà disparar focs artificials per la Festa Major de Granollers.

Una altra pirotècnia que s’ha endut un premi ha estat la, també valenciana, Tomàs de Benicarló que ha estat premiada amb el premi del públic de Tac12. Pel jurat del concurs de focs, aquesta empresa ha quedat en tercer lloc just per sobre de Xaravia de Albarellos (Ourense) que ha finalitzat en quarta posició.

Els italians recollint el premi a l'ajuntament

La pirotècnia Poleggi guanya el Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de TarragonaAjuntament de Tarragona

tracking