Diari Més

La Cucafera busca princesa i cavaller

El càsting es farà en dues fases

La Judit i l'Aleix van ser els escollits per participar a larepresentació

La llegenda de la Cucafera d'aquest any ja té princesa i cavallerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cucafera torna a buscar princesa i cavaller per aquest 2018. Per trobar-lo, farà un càsting que es dividirà en dues fases, una per les Festes del Barri del Port, el 28 de juliol, i la definitiva per Sant Magí, el 12 d’agost.

Es tracta d’un esdeveniment que servirà per escollir un any més el cavaller i la princesa que representaran la llegenda de la Cucafera en l’acte «La Cucafera baixa» per Santa Tecla, el 15 de setembre. D’aquesta manera, l’esdeveniment torna als seus orígens, les festes del Barri del Port, amb una primera fase a les set del vespre al carrer Sant Miquel que servirà per conèixer els candidats i candidates inscrits fins al primer termini. La segona i definitiva fase tindrà lloc en el marc de les festes de Sant Magí 2018 a les set del vespre a la Plaça de les Cols, on sortiran escollits els dos guanyadors per decisió del jurat.

Per apuntar-se al càsting cal tenir entre 6 i 12 anys. Els pares han d’enviar un correu a cucaferatgn@hotmail.com abans del 27 de juliol, per al primer termini, o abans del 3 d’agost per al segon, i posteriorment s’haurà de reomplir un formulari d’inscripció.

tracking