Diari Més

Societat

L'oficina de DNI a Tarragona obrirà de 9 a 20h ininterrompudament durant l'estiu

Les oficines a Reus i Tortosa també amplien els seus horaris en època estival i obriran de 9 a 14.30h de dilluns a divendres i la tarda de dijous de 16h a 21h a Reus i de 16h a 20h a Tortosa

El Comité

La falta d'efectius policials podria provoca col·lapses a les oficines de DNIPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Oficina de Documentació d’Espanyols de Tarragona obrirà de forma interrompuda de 9 a 20h i de dilluns a divendres durant els mesos de juliol, agost i setembre. Així ho informa la Policia Nacional en un comunicat, en què també explica que s’han ampliat els horaris de les oficines a Reus i Tortosa en època estival. Aquestes dues últimes obriran de dilluns a divendres de 9h a 14.30h i la tarda de dijous de 16h a 21h a Reus i de 16h a 20h a Tortosa.

A part de les novetats en relació als horaris, també s’informa que avui han entrat en vigor les noves taxes per l’expedició dels documents. Amb aquestes noves taxes, obtenir el DNI costarà 12 euros i el passaport 30 euros. Per altra banda, l’Administració també ha ampliat el temps previ a la caducitat dels documents amb què es pot sol·licitar la seva renovació, de manera que es pot obtenir el DNI amb sis mesos d’antelació i el passaport amb un any.

tracking