Diari Més

Expectació per un simulacre de rescat d'una llanxa en finalitzar el Concurs de Focs

Un helicòpter de Salvament Marítim va realitzar l'exercici davant l'atenta mirada del gran públic que es trobava a la sorra de la platja del Miracle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gran expectació en finalitzar la primera jornada del Concurs de Focs de Tarragona, ahir dimecres, a la platja del Miracle. El públic que acabava de veure meravellat l'actuació de la Pirotècnia Tomàs va presenciar com un helicòpter de Salvament Marítim s'acostava ben a prop del mar i enfocava una llanxa per després rescatar un dels seus passatgers. Tot i la confusió inicial que hi pogués haver hagut alguna emergència, l'exercici corresponia a un simulacre realitzat per Salvament Marítim.

Van ser moltes les persones que es van quedar bocabadades en veure acostar-se un helicòpter ben a prop del mar. Es tractava d'un vehicle aeri de Salvament Marítim, que va aprofitar que hi havia diverses embarcacions a la platja per tal de realitzar un dels seus simulacres de rescat junt a una llanxa de Creu Roja, amb qui col·laboren. Els assistents al Concurs, curiosos, van veure com l'helicòpter s'acostava al mar i tot seguit rescatava un dels passatgers de l'embarcació per deixar-lo a la punta del Miracle, d'on moments abans s'havien tirat els focs artificials.

Salvament Marítim afirma que es tracta d'un dels seus exercicis usuals, els quals els solen fer en horari nocturn, ja que el rescat és més complicat. A més, amb el simulacre d'ahir Salvament Marítim també va aprofitar l'ocasió per fer un reconeixement sobre les embarcacions que hi havia i en quines zones es trobaven les persones que van a veure els focs per estar preparats en cas que haguessin d'actuar en una situació com aquesta.

L'exercici de Salvament Marítim va consistir en un rescat en helicòpter d'un passatger d'una llanxa.

Expectació per un simulacre de rescat d'una llanxa en finalitzar el Concurs de FocsJosep Pedrol

tracking