Diari Més

Concurs de Focs de Tarragona

La Pirotècnica Tomàs obre amb molta força el Concurs de Focs de Tarragona

Els benicarlandos van oferir un gran espectacle que va comptar amb la col·laboració de l'aire que bufava

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pirotècnica Tomàs de Benicarló va ser l'encarregada d'encetar aquest 28è Concurs de Focs Artificials de Tarragona, i ho va fer amb bona nota.

Els benicarlandos van oferir un espectacle molt consistent, que va combinar soroll i llum d'una manera molt elegant, sobretot en el tancament de cada bloc, però sense renunciar a la tradicional potència de les empreses valencianes, la qual cosa va quedar demostrada en el llançament final de l'espectacle.

Amb milers de persones a la platja del Miracle i a la façana litoral, amb el Balcó del Mediterrani ple a vessar, la primera jornada del concurs va oferir una mostra de coordinació i sincronització, amb algunes figures espectacular i d'altres de singulars, com les papallones sorgides de les carcasses.

Jugant amb les tres alçades i amb alguna incursió, no excessiva, a l'aigua, la Pirotècnia Tomàs ha posat un llistó alt per a les següents jornades de la competició.

Arriba la proposta gallega dels Focs

Aquest dijous, a dos quarts d'onze, serà el torn de la PirotècniaXaraivade Albarellos-Monterrey (Ourense). Aquesta empresa gallega fundada el 1960 pel pare de l'actual gerent és un dels referents de la pirotècnia al nord de la península. Actualment és capdavantera en utilitzar els més moderns i segurs procediments de fabricació, disseny i llançament d'espectacles de focs artificials sense deixar de banda l'encant tradicional.

La Pirotecnia Tomàs de Benicarló va oferir un gran espectacle.

La Pirotècnica Tomàs obre amb molta força el Concurs de Focs de TarragonaGerard Martí

tracking