Diari Més

El Rei titlla de «gran actuació» el paper d'Espanya als Jocs Mediterranis

Felip VI felicita els esportistes per la «constança, confiança i passió» demostrada en la competició

Pla obert de les autoritats a la inauguració dels Jocs Mediterranis, amb el rei Felip VI, els presidents del govern espanyol i català, Pedro Sánchez i Quim Torra, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, entre d'altres. Imatge 22 de juny 2018. H

Quim Torra, Jocs Mediterranis, Felip VI, Pedro Sánchez, autoritats, inauguració, reiSílvia Jardí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Felip VI va felicitar ahir diumenge els esportistes espanyols que van participar als Jocs Mediterranis de Tarragona per la seva «gran actuació» i per la «constància, feina, confiança i passió» demostrades durant la competició.

El Rei va transmetre aquest missatge després de la clausura de la XVIII edició dels Jocs, que el cap de l’Estat va inaugurar el passat dia 22 al costat del|juntament amb president del Govern, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra.

«Constància, feina, confiança i passió en la competició han aconseguit una gran actuació d’Espanya en els Jocs de la Mediterrània. Enhorabona pel segon lloc al medaller!», va destacar el missatge distribuït per la Casa del Rei a través del seu compte oficial de Twitter.

Espanya ha obtingut 122 medalles (38 d’or, 40 de plata i 44 de bronze), per darrere d’Itàlia, que ha aconseguit 156.

Felip VI també va expressar la seva felicitació «a l’organització i pel treball|feina dels voluntaris» a Tarragona 2018.

El Rei va enviar aquest missatge després de presenciar a Moscou el partit de vuitens de final del Mundial de futbol que Espanya va perdre davant de Rússia a la tanda de penals.

Al final del parti, Felip VI va baixar al vestuari de l’equip espanyol a l’estadi Luzhniki per saludar els jugadors i mostrar-los el seu suport malgrat la derrota.

tracking