Diari Més

El nen atropellat a Salou tornarà a Irlanda aquest dimarts

Ho ha confirmat Villamayor en una valoració general de l’atenció sanitària dels Jocs Mediterranis

Villamayor i l'equip d'assistència sanitària dels Jocs Mediterranis al Palau de Congressos

El nen atropellat a Salou tornarà a Irlanda aquest dimartsNil Morato

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nen que va ser atropellat a Salou i ingressat en estat greu a l’hospital Joan XXIII podrà tornar a casa el dimarts. L’infant de cinc anys va ser atropellat per un vehicle dels Jocs Mediterranis i des del primer moment, l’equip que ha fet realitat aquests jocs ha estat fent un seguiment de l’estat del nen. Segons explica Villamayor, el nen evoluciona «molt favorablement» i podrà tornar a Irlanda el dimarts. «Els pares estan agraïts a tot l’equip mèdic de l’hospital Joan XXII», ha afirmat el conseller del Comissionat dels Jocs Mediterranis 2018.

Entre vuit i nou assistències diàries

Els serveis d’assistència sanitària no ha tingut un gran volum de feina durant aquesta setmana en la qual s’han disputat els Jocs Mediterranis. Per a poder atendre als atletes i integrants dels equips mediterranis es van habilitar tres punts sanitaris, l’Hospital Joan XXIII, el CAR Salou i una policlínica establerta dins la Vila Mediterrània.

En total han realitzat més de 340 visites, de les quals un 70% han estat la policlínica. Això deixa una mitjana d’entre vuit i nou assistències diàries. A més, també s’han fet torns de nit, de deu a vuit del matí, en els quals han atès un total de cinc persones en tota la setmana.

tracking