Diari Més

Mobilitat

Afectacions al trànsit per la Mitja Marató dels Jocs Mediterranis

La prova es du a terme demà dissabte, 30 de juny, i causarà talls de circulació en diverses vies de la ciutat

Plànol del recorregut de la Mitja Marató.

Afectacions al trànsit per la mitja marató dels Jocs MediterranisAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mitja Marató dels XVIII Jocs Mediterranis, que es disputarà demà 30 de juny, provocarà afectacions al trànsit a diferents vies de la ciutat. La prova sortirà a les 9h de la plaça Imperial Tàrraco i finalitzarà a l'estadi d'atletisme de Campclar prop d’una hora després.

Els atletes realitzaran dues voltes a un circuit urbà que recorrerà algunes de les principals artèries de la ciutat. La Rambla President Lluís Companys, l'avinguda de Roma, l'avinguda Vidal i Barraquer, el Moll de Costa, el Moll de Pescadors i el passeig de la Independència. Tot seguit, encararan el tram final de la cursa que recorrerà l'antiga Nacional 340, els carrers Riu Fluvià, Sant Benilde i Riu Besós, fins arribar a l'Anella Medierrània.

Tot el recorregut es tancarà al trànsit a partir de les 8.30 h i la circulació es reobrirà progressivament després del pas dels atletes. L'avinguda Roma es tallarà al trànsit, en sentit València, ja aquest divendres a la nit, a partir de les 23h. L'estacionament de vehicles es tallarà al trànsit al llarg de tot el recorregut.

tracking