Diari Més

Societat

El correfoc infantil de Torreforta tanca els actes de Sant Joan

L’esdeveniment donarà el tret de sortida a la temporada dels grups de foc infantils

El correfoc infantil de Torreforta tancarà els actes de Sant Joan aquest dissabte.

El correfoc infantil de Torreforta tanca els actes de Sant JoanAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torreforta serà l’escenari del correfoc infantil del dissabte 30 de juny. L’olor de pólvora tan característica d’aquest mes tornarà a ser protagonista i, en aquesta ocasió, farà partícips els més petits sortint al carrer en una de les manifestacions festives per excel·lència del país: els elements de foc.

La consellera de Festes i Cultura, Begoña Floria, ha explicat que «aquest any hem donat una impuls a la festa de Sant Joan amb el correfoc petit que reforça la festa familiar i infantil i, al mateix temps, organitzem un acte de ciutat a Torreforta, d’acord amb el compromís de descentralitzar la festa que estem duent a terme en els darrers anys».

El correfoc començarà a les 20.30 hores des de la plaça de l’Església i les entitats es concentraran en aquest indret mitja hora abans de l’inici. El recorregut passarà pel carrer Segarra, Prades, Amposta, Riu Glorieta i finalitzarà al Centre Cívic de Torreforta, on hi haurà una encesa conjunta. L’acte comptarà amb la participació del Ball de Diables infantil de Tarragona, el Drac petit de Tarragona i el Bou petit de Tarragona.

Aquest correfoc marcarà l’inici de la temporada dels grups de foc dels més petits de la ciutat i servirà per posar en marxa el rodatge de cara a les futures actuacions. A més, serà l’encarregat de tancar el programa dissenyat en el marc de la celebració de Sant Joan, que va començar el passat dissabte 16 de juny i que ha inclòs més d’una vintena d’actes.

A més, aprofitant la celebració del correfoc, l’Associació de Veïns Progressista de Torreforta i la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona han organitzat un cap de setmana d’actes festius al barri que inclou actuacions musicals, activitats infantils i un sopar de carmanyola en acabar el correfoc infantil.

tracking