Diari Més

Oci

Tret de sortida als casals d'estiu a Tarragona amb 380 infants i joves

En total, a la Ciutat hi ha set casals organitzats per l’Ajuntament i gestionats per la Fundació Pere Tarrés

En total són set casals a les escoles de Sant Salvador, Bonavista, Marcel·lí Domingo, Torreforta, Serrallo, Saavedra i Campclar.

Tret de sortida als casals d'estiu a Tarragona amb 380 infants i jovesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 380 infantis i joves de Tarragona d’entre 3 i 16 anys han començat, aquest dilluns 25 de juny, les activitats educatives i lúdiques dels casals d’estiu organitzats per l’Ajuntament i gestionats per la Fundació Pere Tarrés. En total són set casals a les escoles de Sant Salvador, Bonavista, Marcel·lí Domingo, Torreforta, Serrallo, Saavedra i Campclar. En aquest primer dia de casals, la regidora de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha visitat els infants de l’escola Saavedra.

Enguany els casals, que es presenten com una alternativa per gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut, basen les seves activitats en la temàtica Vine a laFesta Major. En aquest sentit, els nens faran una sortida a la Casa de la Festa i rebran visites de diferents entitats de Festa Major, com a balls i colles de gegants o castelleres. També, aprofitant l’estiu, un dia a la setmana, tots els casals faran una sortida a la platja, sortides a visites d’exposicions del Caixa Fòrum, i diversos indrets de la ciutat.

Els Casals d’Estiu finalitzaran el dia 27 de juliol.

tracking