Diari Més

Successos

Detenen un home per vendre cocaïna al barri de Sant Salvador

El detingut gestionava tres punts de venda al detall durant les 24 hores al dia

L'operatiu el van realitzar de forma conjunta la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Detenen un home per vendre cocaïna al barri de Sant SalvadorGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona han desmantellat un punt de venda de cocaïna al barri de Sant Salvador de Tarragona. Els agents han detingut un home com a responsable d’aquest punt de venda com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar el mes de març, quan diversos veïns es van queixar del deteriorament que estava patint el barri a conseqüència de l’augment de venda de drogues al detall. Arran d’aquesta informació, es van iniciar diverses gestions amb la finalitat de detectar la ubicació d’aquests punts i així poder desmantellar-los.

En els dispositius establerts es va detectar un individu que es dedicava activament a la venda de drogues a la venda al detall. Al matí ocupava la zona d’un parc del barri, mentre que a la tarda es traslladava fins el pàrquing d’un restaurant situat a la N-240 i a les nits rebia visites de persones consumidores de droga al seu domicili.

Els cossos policials van establir un dispositiu a les 6 del matí del passat 22 de juny per tal de fer una entrada i registre al domicili en qüestió autoritzat pel Jutjat d’Instrucció número 4 de Tarragona. A l’interior s’hi trobava la persona objecte de la investigació, la qual va ser detinguda. També es van intervenir dos embolcalls amb 25 grams de cocaïna, 275 euros en efectiu i material indispensable per la venda al metall.

El detingut, amb antecedents pels mateixos fets, va ser posat a disposició del jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona, en funcions de guàrdia.

L'operatiu el van realitzar de forma conjunta la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Detenen un home per vendre cocaïna al barri de Sant SalvadorGuàrdia Civil

tracking