Diari Més

Mobilització

Tarragona i Reus es manifestaran avui contra la llibertat provisional de la Manada

Les protestes tindran lloc a la plaça de la Font i la plaça del Mercadal

Una noia amb un cartell amb el lema «La manada somos nosotras».

Mig miler de persones es concentren a la plaça de la Font en rebuig a la sentència de 'La Manada'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos tarragonins i reusencs es concentraran aquest divendres a la tarda, a la plaça de la Font i a la plaça del Mercadal respectivament, per mostrar el seu rebuig a la decisió de l'Audiència de Navarra de deixar en llibertat provisional als cinc membres de la Manada. Ambdues concentracions tindran lloc a les 19h i preveuen aplegar un gran nombre de gent indignada amb l'última decisió judicial sobre aquest cas, que es remunta a uns fets succeïts durant la festa de San Fermín, a Pamplona, 2016.

Moltes ciutats de la geografia espanyola com Barcelona o Madrid ja van convocar, el vespre d'ahir dijous, concentracions per tal de sebutjar la decisió de deixar en llibertat provisional als cinc membres de la Manada. Avui divendres serà el torn de Tarragona i Reus. A la capital del Tarragonès, el col·lectiu feminista Fridas i la plataforma Lliures i Combatives ha convocat una concentració a les 19h a la plaça de la Font. Pel que fa a Reus,L'Hora Violetaha convocat una concentració a les 19h a la plaça del Mercadal.

Llibertat provisionat sota fiança de 6.000 euros

La Secció Segona de l'Audiència de Navarra va decretar ahir dijous la llibertat provisional dels cinc joves condemnats a 9 anys de presó per un delicte d'abús sexual continuat a una jove de Madrid durant els Sanfermines del 2016, amb el vot particular d'un dels tres magistrats. El tribunal va establir per als cinc joves de La Manada una fiança de 6.000 euros perquè puguin sortir de la presó i esperar que la sentència sigui ferma. La sentència del cas de La Manada, que es va fer pública a finals d'abril, va aixecar una forta polèmica perquè va considerar els fets com un abús sexual continuat i no una violació.

tracking