Diari Més

El president Torra assistirà a la concentració de rebuig al rei Felip VI de l'ANC de Tarragona

L'entitat sobinarista ho ha anunciat a través de les xarxes socials

Imatge del president de la Generalitat, Quim Torra.

El primer consell executiu del Govern de Torra aprovarà interposar una querella contra Rajoy per prevaricacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de laGeneralitatJoaquim Torra donarà suport a la concentració organitzada per l'ANC de Tarragona com a mostra de rebuig a la presència del rei Felip VI a lacerimòniainaugural dels Jocs Mediterranis.

L'entitat té previst concentrar-se al parc de l'amfiteatreromà de laciutatles 18.30 h i des d'allí, iniciar una marxa fins a la vall de l'Arrabassada per intentar apropar-se el màxim possible al Nou Estadi, on s'ha de celebrar, a partir de les21 h, la inauguració dels Jocs. L'ANC ha demanat que els participants portin alguna peça de roba de color groc.

El president de la Generalitat ha anunciat que finalment assistirà a l'acte, tot i que evidenciarà, ha explicat, eltrencamentde relacions entre el govern català i el monarca a causa del discurs del passat 3 d'octubre de 2017, després del referèndum de l'1-O i les càrregues policials.

L'ANC ha anunciat també la seva intenció de no fer cap acte deboicota lacelebraciódels Jocs, però ha expressat la voluntat de rebutjar la presència de la monarquia espanyola.

tracking