Diari Més

Les delegacions comencen a arribar a la Vila Mediterrània

La comitiva espanyola ha regalat un bou simbòlic a Jesús García Bragado, alcalde del recinte

El director d'Esports del Comitè Olímpic Espanyol, Ricardo Leiva, amb García Bragado amb un toro simbòlic després d'escoltar l'himne nacional.

Les delegacions comencen a arribar a la Vila Mediterrània@COE_es

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les delegacions d'esportistes comencen a arribar a la Vila Mediterrània. Els esportistes de la delegació espanyola ho han fet aquest matí al Centre de Convencions de PortAventura. La comitiva ha hissat la bandera espanyola, que ja oneja a la Vilajuntament amb la resta dels països participants en la competició.

El veterà marxador Jesús García Bragado, alcalde de la Vila,va iniciar dimecres les presentacions de benvinguda als Jocs Mediterranis a les delegacions dels vint-i-sis comitès olímpics nacionals que hi participaran.

Garcia, que en el seu currículum té set participacions en Jocs Olímpics i dotze en mundials d'atletisme, entre ells un en el que va aconseguir l'or (1993 a Stuttgart), ha destacat en la seva intervenció el desig d'«unió en l'esport i en el Mediterrani».

El cap de la missió de la delegació espanyola, el director d'Esports del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Ricardo Leiva, ha obsequiat García Bragado amb un toro simbòlic després d'escoltar l'himne nacional.

La delegació espanyola ha estat representada per components dels equips de futbol, gimnàstica, natació i vela, que eren els que estaven alliberats en aquell moment en la programació de treball.

La bandera espanyola ja oneja amb la resta dels països participants a la Vila.

Les delegacions comencen a arribar a la Vila Mediterrània@COE_es

Els esportistes de la delegació espanyola han començat a arribar aquest matí.

Les delegacions comencen a arribar a la Vila Mediterrània@COE_es

tracking