Diari Més

S'aprova la reforma de l'Institut Pere Martell amb un pressupost de més de 600.000 euros

Ensenyament reformarà 44 escoles i instituts i s'ampliaran 4 centres

Ensenyament ha

S'aprova la reforma de l'Institut Pere Martell amb un pressupost de més de 600.000 eurosInstitut Pere Martell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d’Ensenyament durà a terme un seguit d’obres en diferents escoles i instituts, fet que permetrà millorar l’estat actual d’un seguit de centres educatius, a través de les obres de reforma i millora (RAM). En total se’n beneficiaran 44 centres d’arreu de Catalunya, amb un pressupost ja aprovat l’any 2017 pel Govern de 7.265.941 euros. El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha signat l’autorització que permet desencallar un seguit d’actuacions que estaven pendents als diferents territoris.

Entre els centres que es reformaranhi ha l'Institut Pere Martell amb un pressupost de 604.955,91 euros. També es millorarà l'Escola Marjal d'Alcanar amb 86.080,85 euros, l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta amb 145.742,30 euros i l'Escola Lluís Viñas i Viñoles de Móra d'Ebre amb 372.623,12 euros.

Bargalló també ha signat l’aprovació de quatre grans projectes per a la seva posterior licitació i adjudicació de les obres a l'Escola Purificació Salas i Xandri de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) i l'Escola Ramon Faus i Esteve de Guissona (Segarra), i els instituts barcelonins de Rovira i Forns a Santa Perpètua de Mogoda i el Gavà Mar.

tracking